Pianoles

Naast stemvorming en koorzang stimuleren we de kinderen zich optimaal muzikaal te ontwikkelen door middel van pianolessen. Voor een goede zanger is immers ook het beheersen van een toetsinstrument van belang!

Bijzonder geschikt voor kinderen die al de AMV-opleiding hebben doorlopen en naast zang een ander instrument willen bespelen, maar ook voor kinderen die nog geen vooropleiding hebben gedaan en blanco instappen.

De instrumentale lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

pianoles

Kinderen leren spelenderwijs

Het is belangrijk dat kinderen plezier in het musiceren hebben en vooral ook behouden. Spelen leer je namelijk niet in een paar weken; het is een langdurig proces. Jonge kinderen zullen dus ook thuis aan hun instrumentale vaardigheid moeten werken. Hoewel een kind gemotiveerd moet zijn om een instrument te leren bespelen, ligt sleurwerking toch al gauw op de loer.

De docent dient mede daarom snel uit te vinden op welke wijze en waarmee het kind maximaal kan worden uitgedaagd en gestimuleerd zonder het te overvragen. Door een kind goed te instrueren en het doordeweeks ‘te gunnen’ regelmatig vrij te mogen nemen van het studeren, schept de docent de voorwaarden voor een voor het kind prettige voortgang van zijn/haar muzikale ontwikkeling.

Beginners

  • Wekelijks 30 minuten individueel les
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
  • Les bij jou thuis op je eigen instrument
Marc Schaap

Marc Schaap

Docent

0636145694

E-mail